Tuesday, January 20, 2009

Vaikka suomalaiset noin keskimäärin ottaen ovat melko tyhmä kansa

...niin kyllä meidän joukosta älykköjäkin löytyy.

Sivuutan tässä kylmästi Duudsonit, Kolaollin ja Urpilaisen ja otan vauhtia kuumimmasta kärjestä.

Heti kun Piianoorasta tuli Finanssialan Keskusliiton pomo, alkoi liitto olla tiukasti olla sitä mieltä, että ilotulittaminen olisi amatööreiltä hyvä lailla kieltää.

Keulakuvan pitää ottaa topakka kanta. Ja jos omasta pesästä tulee nykyään häisunäätä ulos, kun sinne menee suomalainen, niin talousasioihin ei pidä tökkiä.

Odottakaas pojat! Nuuskaskiellon vaatimus on jo varattu, hmm..., kielletään teltassa piereskely, tai sillan ali soutaminen! Eikun nyt mä kekkasin. Otas Loponen puhelu Kauppalehteen, tää on tosi kova.

Ajatelkaa, että meillä on finanssiala niin hyvässä tikissä, että päälliköillä on aikaa syvähämmentää yhteiskunnallista keskustelua. Löytyy logikkaa, joka tyhmemmältä vilahtaa vallan ohi, minulta ainakin.

Ja vaikka ne ei vielä marraskuussa mitään hälyttävää taloudessa huomanneetkaan, niin taas jo pukkaa ennustetta täyden pään.

Politiikka menettää nyt niin paljon. Mitäs ei pitänyt varaansa. Ja kun Hjallis ei kerkiä montaa kertaa vuodessa kihlautumaan, niin uutta kansanedustaja-ainesta syntyy kovin vähän. Ei niistä oikein riittäisi talousmiehille valonnäyttäjiksi.

Ilotulista puhumattakaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home