Tuesday, November 29, 2005

Markkinapalloteoria

Nyt näyttää siltä, että ihmisen kehitys lajina on evoluution kannalta saavuttanut lakipisteensä, ja siksi aika lienee kypsä markkinapalloteorian julkistukselle.

Markkinapallohan on tuttu peli Kekkosen ajan lapsille, mutta myöhemmin syntyneille voin selittää: Kourallinen sahanpurua pakataan alumiinifolioon ja sidotaan tiukasti palloksi kalastajalangalla.
Kun möykkyyn sitten liitetään puolitoista metriä erittäin elastista kuminauhaa, ja annetaan kapistus kahdeksanvuotiaalle, alkavat hetken perästä joulukoristeen messinkienkelit oikeasti lentää, ja mummon Pectuspastillit pyörivät iloisesti pitkin lattiaa.
Täysin holtiton laite siitä syntyy.

Kun kuminauha sitten lopulta katkeaa, päätyy pallo vääjäämättä äidin kuivakukkamaljakkoon, ja keskellä olohuonetta seisoo hämmentynyt vesa 57 sentin pituinen pätkä kumilankaa kourassaan.

Itse teoria on hieman vaiheessa vielä, mutta kyllä sen avulla pystytään jo nykyisin selittämään monia ilmiöitä. Sanotaanko esimerkkinä vaikka ministeri Hyssälän ja Hallituksen linjaukset alkoholipolitiikassa, Kimmo Sasin kaikki toiminta ja sitten erilaisten huumoriblogien ilmestyminen ja katoaminen ja taas ilmestyminen Blogoslavian taivaalle.

Että tässä sitä nyt ollaan, kumilenkki kourassa.

9 Comments:

Blogger Sedis said...

Willkommen, bienvenue, welcome!

4:37 AM  
Blogger Marleena said...

Jos olet se ainoa ja oikea SB - niin teretulemast vaan :)

4:39 AM  
Blogger TURISTI said...

Ihanaa, jos se todellakin olet sinä! Teretulemast!

9:56 AM  
Blogger Moroskooppi said...

Niin, olenko minä minä, sitä usein mietin itsekin? Pääasia kuitenkin on, että sinä olet sinä, sillä siitä minä saan voimaa.

12:24 PM  
Blogger Vt said...

Minä tavallaan odotan edelleen, että se-toinen blogi päivittyisi myös.

Se oli hyvä.

1:57 PM  
Blogger Moroskooppi said...

Mutta VT.
Arvaa mitä minä odotan?
Sen lisäksi tietysti, että Tarja Smura ilmoittaa ihan näinä päivinä presidenttivaaliehdokkuudestaan ?

3:31 PM  
Blogger Moroskooppi said...

...niin ja Sedikselle ja Marleenalle ja Turistille myös kiitoksia. Sedikselle erityisesti haluan mainita, että olet ensimmäinen nainen, johon Antero karapalon termiä lainatakseni homoeroottiset tunteeni aikoinaan kilpistyivät. IYKWIM?

4:05 PM  
Blogger Sun äitis said...

Sen toisen blogin päivittymistä minäkin porstuassa olen Benedictuksen voimin odottanut jo viikkoja. Jos tämä on totta, niin hyvä!

Mikä on kiihkeämmin kaivattava joululahja kuin maailmanrauha? (Just testing)

10:15 AM  
Blogger Sedis said...

Meillä on jokaisella omat pienet perversiomme. Mutta sanoisin silti avokaulaista tunnustustasi yllättäväksi.

6:31 AM  

Post a Comment

<< Home